Welkom bij Blank notarissen!

Voorheen Blank Prevoo van Bolhuis notarissen.

Of u nou een huis koopt, een testament opmaakt of een BV opricht, het zijn belangrijke zaken in uw leven die u goed wenst te regelen. Blank notarissen is u daarbij graag van dienst. Wij denken met u mee en zorgen dat alles netjes op papier komt te staan.
Full service en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.

Lees meer over ons

Diensten

Huis & Hypotheek
Trouwen & Samenwonen
Testament & Nalatenschap
Ondernemen & Besturen

Of het nu uw eerste, tweede of derde huis wordt dat u koopt… Het blijft altijd spannend! De afspraken tussen de verkoper en koper moeten goed vastgelegd worden, zodat er geen misverstanden ontstaan. Wij zorgen voor een goede vastlegging van deze afspraken en bieden u deskundige begeleiding en advies!

Een nieuwe stap in het leven… Trouwen en samenwonen. Dit zijn bijzondere gebeurtenissen. Samen helpen we jullie uw relatie op verschillende manieren juridisch vastleggen. Door afspraken vast te leggen, voorkomen jullie dat er misstanden ontstaan bij vervelende gebeurtenissen.

Niemand staat er graag lang bij stil dat hij of zij ooit zal overlijden. Toch is het verstandig om vooraf te bedenken wat er met uw nalatenschap gaat gebeuren, wanneer u er niet meer bent. Hiermee helpt u uw naasten. Als u komt te overlijden dan ontvangen uw wettelijke erfgenamen uw vermogen.

Indien u andere mensen of familieleden buiten uw wettelijke erfgenamen wilt laten erven, dan dient u dit vast te leggen bij de notaris in een testament. De notaris is bij uitstek geschikt u te adviseren bij het opstellen daarvan.

Als ondernemer weet u veel over uw producten en/of diensten. Meestal wordt bij het opstarten of flinke groei niet direct aan de juridische vorm van een onderneming gedacht. De keuze van een juiste vorm is belangrijk bij samenwerking, aansprakelijkheid en belastingen.

Direct een afspraak maken?

Een van onze specialisten belt u zo spoedig mogelijk terug.

“Altijd alles bij de hand met uw eigen online dossier”