Huis & Hypotheek

Een huis (ver)kopen is een belangrijke gebeurtenis waar u best weleens wakker van kunt liggen. De afspraken tussen de verkoper en koper en ook met de geldverstrekker moeten goed worden vastgelegd. Wij bieden u deskundige begeleiding en advies.

Koopovereenkomst

In de koopovereenkomst die wij voor u verzorgen, worden de afspraken tussen de verkoper en de koper vastgelegd. U krijgt juridisch advies over uw aankoop en als verkoper advies over de verplichtingen die u heeft. Zo sluit u vol vertrouwen een koopovereenkomst.

Eigendomsoverdracht

De eigendom van een huis gaat van de verkoper naar de koper door middel van een akte van levering. Bovendien zorgen wij ervoor dat de administratieve zaken goed worden afgehandeld. Zo heeft u als (ver)koper de zekerheid dat alles goed is geregeld.

Hypotheek

Als u een huis koopt of een verbouwing wilt uitvoeren, wordt het geld daarvoor meestal geleend bij een geldgever, die zekerheid wil. Uw hypotheekakte stellen we met uiterste zorg voor u op, zodat u met een gerust gevoel in uw nieuwe huis kunt gaan wonen.

Appartement

Als appartementseigenaar bent u samen met de andere bewoners eigenaar van het hele gebouw. De notaris neemt samen met u alle akten door, zodat u weet wat uw rechten en plichten zijn ten opzichte van de andere bewoners.

Offerte aanvraag


Huis & Hypotheek